Albert Heijn komt met nieuwe reeks gemaksmaaltijden

ZAANSTAD – In de schappen van Albert Heijn ligt vanaf komende week een heel assortiment nieuwe gemaksmaaltijden: 72 Nieuwe maaltijden, 33 nieuwe salades, 3 nieuwe pureersoepen. Daarnaast zijn ook nog 73 bestaande maaltijden verbeterd. Volgens de grootgrutter zijn de producten gezonder en zitten er meer groenten in, schrijft het AD vandaag. De mediacampagne rond de nieuwe producten start maandag en voor de soepen een weekje later.

De nieuwe lijn producten is een antwoord op de gegroeide behoefte aan snel klaar en toch gezonde maaltijden. Nieuw is ook de combinatie van een kant en klare maaltijd met een salade waar niets meer aan hoeft te gebeuren. Aanvankelijk werden groenten toegevoegd, maar volgens AH was zo’n toevoeging niet per se goed voor de receptuur van de maaltijd.

Nieuw zijn bijvoorbeeld ook de emmertjes met meerdere compartimenten waarin gemarineerd vlees dat alleen nog bereid hoef te worden.

In de maaltijden is minder suiker toegevoegd, 30 miljoen suikerklontjes minder per jaar zegt de grootgrutter. Daarnaast is er ook minder verpakkingsmateriaal gebruikt.

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.